Vill du enkelt tjäna pengar genom att rekommendera världens hälsosammaste produkt utan ekonomisk risk?

   ✅100% naturligt och innehåller särskilda sorter av frukt och grönsaker. Bromsar åldrande, motverkar astma och allergier, förbättrar återhämtningen efter träning och sjukdom samt skyddar hjärta och kärl.

     ✅ Du behöver inte köpa in produkter som du säljer vidare, du tar alltså ingen ekonomisk risk. Flavon sköter all orderhantering, lagerhantering, leverans och kundsupport.

Möjligheten med Flavon - En spännande affärsmodell med hög kompensation

Flavon’s affärsidé bygger på att nöjda kunder rekommenderar produkten till andra. Som en morot för att sprida budskapet ger Flavon dig en väldigt generös kompensationsplan på 60%. Alla får provision i 12 nivåer, så den som sponsrat dig får inte provision för din 12:e nivå, vilket gör att det är rättvist för alla. Det är den som bygger det största nätverket som tjänar mest, inte den som börjar först.

Det kostar inget att gå, alla kunder får automatiskt möjligheten att generera en egen inkomst genom att rekommendera produkterna till andra. Här har du chansen att bli en franchisetagare för världens hälsosammaste produkt utan en finansiell investering eller risk.

Så här funkar det

Snabb introduktion om hur det funkar

När du blir kund hos Flavon så får du automatiskt ett sponsor-ID och en personlig länk till deras webbshop.

Om du vill rekommendera Flavon till någon annan, så ger du dem ditt sponsor-ID eller din personliga länk. När dem sedan beställer får du en ersättning för det. Man kan bara beställa Flavons produker genom en rekommendation från en aktiv konsument, så utan ditt sponsor-ID eller din personliga länk kan de alltså inte beställa.

När personen som köpte genom dig gör samma sak och rekommenderar Flavon till någon annan, så får ni båda en ersättning. På så vis är det i allas bästa intresse att hjälpa varandra och sprida Flavons produkter till så många som möjligt.

Alla får betalt i 12 nivåer. Om du rekommenderar en vän som i sin tur rekommenderar en vän, så har du nu 2 nivåer. Se illustrationen och tabellen nedan ner för en visuell förklaring av nivåer och exempel på möjlig inkomst.

Quick Start – Högre ersättning i två månader

För att ge dig möjligheten jobba ihop en betydande summa provision på kort tid så får du 20% provision för varje ny kund de första två månaderna ner i tre nivåer. Detta gäller alltså inte dina första två månader, utan varje ny persons första två månader. Från och med månad 3 och framåt får du 5% ner i 12 nivåer.

Ett räkneexempel på inkomst

Låt oss säga att du rekommenderar Flavon till 5 vänner, släktingar eller jobbkollegor (eller vem som helst), sedan kommer förhoppningsvis dem att rekommendera 5 personer var som i sin tur gör detsamma. Nu tjänar du 7750 kr/månad så länge dem är kunder. Och när den senaste gruppen rekommenderar 5 vänner var så tjänar du 39 000 kr/månad. Vad skulle 39 000 kr extra per månad betyda för dig och din familj? Förresten, de 5 vännerna som du rekommenderade Flavon till, nu tjänar dem allihop 7750 kr/månad och kommer snart att tjäna ännu mer. Tror du att dem skulle vara tacksamma för dig för det? Såklart, dem kommer älska dig för det! Hjälp till och förbättra din familj och dina vänners hälsa och ekonomi, gå med i Flavon du också.

Dina vänner kan även tjäna mer än dig efter ett tag, eftersom du inte får betalt för deras 12:e nivå. Det är alltså den som bygger det största nätverket som tjänar mest, inte den som börjar först. Det är just därför det är så rättvist för alla.

*Inkomstnivåerna ovan och nedan är endast exempel och kommer att variera från person till person beroende på aktivitet. Inkomst kan inte garanteras.

Så här säger andra om Flavon

”Efter att ha verkat som entreprenör och företagare hela mitt yrkesliv är jag mycket tacksam över att jag tog chansen när Flavon dök upp. Fantastiskt unika produkter av världsklass, som jag snabbt insåg värdet av för min och min familjs del, inom ett mycket expansivt produktområde. Dessutom en affärsmodell med fantastisk potential på en global marknad och med en affärspartner, Flavon, med allra högsta värdegrund. Tveklöst min framtida bas för personlig hälsa, välbefinnande och affärer och jag kan varmt rekommendera dessa fantastiska produkter och spännande affärskoncept till alla.”

Fördelar med Flavon jämfört med andra nätverksföretag/ franchisemöjligheter

✅Ingen medlemsavgift

✅  Du behöver inte köpa in produkter som du säljer vidare, du tar alltså ingen ekonomisk risk. Flavon sköter all försäljning, leverans och kundsupport.

✅Ingen bindningstid

✅ Rättvis kompensationsplan – Ingen kan tjäna lika mycket som dig själv på det jobb du gör. Alla får betalt i 12 nivåer, det är rättvist för alla oavsett när man börjar.

✅Flavon är den mest etiska och hälsosamma produkten du kan rekommendera till andra. Dina vänner och bekanta kommer att tacka dig.

✅Generös kompensationsplan, 60% betalas ut i upp till 12 nivåer.

   Flavon har mottagit över 30 priser för sina enastående produkter, hög etisk standard och socialt ansvarstagande.

✅Flavon är ett Superbrand och har varit verksamma i branschen i hela 13 år.

✅Företaget har över 351 500 konsumentkunder och med över 2,6 miljoner burkar sålda så är produkterna minst sagt populära.

Hur mycket kostar produkterna?

Minsta ordersumman är 135 Euro. För det får man 3 burkar av deras premiumprodukter. Det kanske låter dyrt men kom ihåg att 3 burkar motsvarar 105 kg frukt och grönsaker, vilket skulle bli betydligt dyrare att köpa i butik, och det räcker i flera månader. Om du äter en sked av en produkt dagligen så räcker det i hela 3 månader. Äter du två olika produkter dagligen (vilket vi rekommenderar), så räcker det alltså i 1,5 månad.

Om Flavon

Flavon är ett familjeägt företag som funnits i 13 år med kontor i Ungern, Polen och USA. All tillverkning sker i Europa i egen fabrik. Flavon har mottagit över 30 priser för sina enastående produkter, hög etisk standard och socialt ansvarstagande. Med över 351 500 konsumentkunder så är produkterna minst sagt populära.

 

En fantastisk möjlighet just nu i Sverige

Just nu finns det bara ett fåtal personer i Sverige som känner till Flavon. Du har därmed en obearbetad marknad som förr eller senare kommer att köpa Flavons produkter, så varför inte se till att dem gör det genom dig eller någon som du sponsrat? Även om kompensationsplanen är rättvis och lika för alla oavsett när man börjar så underlättar det om du går in i en obearbetad marknad eftersom du har då fler potentiella kunder. Bygg ut ditt nätverk nu så kan du få en riktigt hög inkomst när Flavon slår igenom i Sverige på riktigt, vilket kommer att hända under 2017.

Flavons världsledande produkter

Flavon är raw food. Det är en koncentrerad gel på burk som innehåller särskilda sorter av frukter och grönsaker med speciellt höga näringsvärden. Det innehåller varken konserveringsmedel, syntetiska ämnen, färgämnen, tillsatsämnen eller konsistensmedel. Flavon är alltså 100% naturligt och kan konsumeras av alla.

Världens mest framstående oberoende laboratorium, Brunswick Laboratory, har testat Flavon Joy och gett den det högsta uppmätta TOTAL-ORAC-värdet (antioxidativ kapacitet) någonsin. Ingen annan produkt i världen kommer ens i närheten av detta enastående höga värde.

Antioxidanter är viktiga för vår hälsa eftersom de bekämpar de skadliga fria radikalerna (ostabila molekyler som kan skada vår cellstruktur och bidra till åldrande, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, benskörhet och cancer). Antioxidanter anses centrala för en långlivad hälsa.

Få mer energi, bekämpa dina hälsoproblem och förhindra framtida sjukdomar för 10 kr/dag

Flavons produkter är inte bara världsledande när det gäller näringsinnehåll, de har också ett otroligt bra pris. Om du äter en av deras produkter blir dagspriset endast 10 kr.

Beställ din kartong idag och kom igång direkt!

                 En kartong kostar 135 Euro (ungefär 1350 kr).

En fantastisk möjlighet just nu i Sverige

Just nu finns det bara ett fåtal personer i Sverige som känner till Flavon. Du har därmed en obearbetad marknad som förr eller senare kommer att köpa Flavons produkter, så varför inte se till att dem gör det genom dig eller någon som du sponsrat? Även om kompensationsplanen är rättvis och lika för alla oavsett när man börjar så underlättar det om du går in i en obearbetad marknad eftersom du har då fler potentiella kunder. Bygg ut ditt nätverk nu så kan du få en riktigt hög inkomst när Flavon slår igenom i Sverige på riktigt, vilket kommer att hända under 2017.

Så här kommer du igång

  1. Klicka på knappen nedan för att komma till webbshoppen.

  2. Beställ den eller dem produkter du vill ha.

  3. Efter att du lagt din beställning får du ett mail med ett eget sponsor-ID och en personlig länk till Flavons webbshop. Ge det ID:et eller länken till dem du rekommenderar Flavon till. När dem sedan beställer genom din länk blir du deras sponsor och du får en provision. Vill du bara beställa som en konsument går du bara in på webbshoppen och beställer det du vill ha precis på samma sätt.